Digi Mobil Belgravistan – Breaking News

27
5



In aprilie 2014, RCS & RDS a lansat in Belgravistan serviciul de telefonie mobila Digi Mobil. In data de 29 Mai 2014, in urma numeroaselor plangeri ale populatiei privind pretul prea mic la care acest serviciu de telefonie mobila era oferit, Parlamentul Belgrav ia decizia interzicerii abonamentelor Digi Mobil si infiintarea unei comisii care sa ancheteze modul in care acest pret a ajuns pe masa consumatorilor.
“Digi Mobil interzis in Belgravistan, Optim in Romania” – o campanie de promovare a serviciului Digi Mobil

source

27 COMMENTS

  1. Gizas..traiam in era penibilismului publicitar in Romania..dar acest spot tv depaseste orice limita a prostului gust si a lipsei creativitatii. De fapt, sublineaza foarte bine iluzia de generatie cultivata in…mai orice; hipsterism; mediocritate in moarte clinica. Papaya guys..premiul catina de aur

  2. Asta nu e reclama proastă, e ironie fină! Belgravistanezii sunt ăia (mulți) care de rușine nu s-ar trece pe o rețea așa ieftină, dar care în rest cam mor de foame. Îi știm cu toții, capete seci împodobite în mod deceptiv, deflector și defensiv cu aparențe.

  3. Ar trebui susținută și apreciată această încercare a celor de la Digi de a cuceri o piață saturată de operatori hoți. Unde mai pui că e printre ultimele lucruri pe care țara asta le mai are..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here